A Nolie Wheels Classic a gyártó első kerekei közé tartozi. Ez a kerék még nincs csapágygal ellátva, de a Tech Deck nél igy is százszor jobban gördül. A méretével viszont nagyok a bajok: ha teljesen meghúzom az anyát a függőn ,akkor szorul és teljesen beragad, ha pedig nem, akkor a kerék letekeri az anyát.Csiszolással viszont korrigálható ez a kicsinek nem nevezhető probléma. Ezt a kis kereket nagyon sok színben lehet kapni, a feketétől egészen az átlátszó babarózsaszínig. Ára elég alacsony a csapágyasokhoz képest. Összegezve 69/100 ra értékelem.
 

 

 

Nagyobb előrelépést jelent az előző kerékhez képest a Nollie Wheels Mini névre keresztelt, csapággyal ellátott gördülő objektum.A színválaszték hasonlóan nagy. Árban viszont körülbelül a duplája a Clssic nak, és igy az ára kezd hasonítani a komolyabb kerekekéhez. Nekem az az egy rossz tapasztalatom van, hogy nagyon fölszedi a koszt, ami néha kicsit idegesítő tud lenni. Egész jól bírja a strapát, 4-5 hónapig használható mind a négy kerék. Összvetve 78/100 ra értékelem.

 

 

 

Nos...Nollie Wheels Silence. Az eddigi legjobb kerekem (volt). Méretbeli különbség az előzőhöz képest csekély, csak a vékonyságában különbözik. Öröm hallgatni ahogy szalad a terepen, és a landoláskor hallható puhább hatású csattanást. A koszt nem szedi föl egyáltalán, szinte siklik a márvány asztalom tükörsima felszínén.Viszont egy a baj: a függő kikapirgálja a csapágy melletti műanyag részt. Ez részben a kerék, részben a függő hibája. Az NW Mini keréknél kevésbé tapasztaltam (ott is, csak nem enyire), úgy vélem hogy a kerék is hibás valamilyen részben. Emiatt a probléma miatt jelentősen csökken a kerék élettartama, 3-4 hónap körül van. Mindennek ellenére 87 pontra értékelem és ezzel elnyeri a TUTI TIPP címet!

A bejegyzés trackback címe:

https://fbtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr391100866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása