Substance Quartz - BRR Edition

2010.07.09. 14:35

A kék Winkler kerekem nem volt BRR edition, így nem passzolt tökéletesen a függőmre. Olykor nevetséges mozdulatokkal kellett a helyére pattintani a kereket, megszakítva egy-egy szép menetet. Meguntam: rendeltem egyet annak a keréknek a BRR-es változatából, amelyet már a Tech Deck függőmön is szívesen használtam. A hozzá fűződő reményeim beigazolódtak: szép kerekeket kaptam, amik a függőmre passzolnak. Ami tetszik még benne, az a kicsi mérete. Szeritnem élethűbbé teszik a deszkát, ha nem böhöm nagyok a kerekek rajta.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, www.fingerboardstore.de címről tudtok rendelni, bár jelenleg ott nem kapható. Nincs okom levonni pontot: 100%-ra teljesített a substance.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fbtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr422141007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rav Antal 2011.04.13. 00:05:04

techdeck.reklamfalo.hu Mutasd meg te is magad, és nyerj értékes TechDeck ajándékokat!
süti beállítások módosítása